Deel 1 en 2

De Masterclass QA is het programma waar theorie en praktijk samen komen op het gebied van kwaliteit. Het cursusprogramma is geschikt voor meerdere doelgroepen welke een functie binnen de kwaliteitssector bekleden of ambiëren, hetzij in de farmaceutische industrie, food- of health branche. Afhankelijk van de richting waarin u werkzaam bent of wilt zijn en de verdiepingsslag die u daarin wil maken, bieden wij verschillende trajecten aan op het gebied van Quality Assurance.

Het hoofdprogramma bestaat uit een tweemaal 5-daagse training waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen de basis (deel 1) en de verdiepingsslag (deel 2). Naast dat het volledige programma te volgen is, is het ook mogelijk om losse modules te volgen of een training op maat te krijgen. Het verkrijgen van een training op maat is niet alleen voor organisaties maar geldt ook voor individuen die bijvoorbeeld getraind/bijgeschoold willen worden op een specifiek onderwerp.  Zo is er voor iedereen wat wils!

Zowel in deel 1 als 2 zal de educatie naast theorie afgewisseld worden met interactieve informatieoverdracht, casusopdrachten (praktijk) en informatie/presentaties van professionals uit het werkveld.

Gedurende de klassikale sessies zal niet afgeweken worden van het programma. Wanneer men behoefte heeft om alleen bijvoorbeeld getraind te zijn in een specifieke module dan is dit mogelijk en zal uw verzoek behandeld worden als training op maat. Samen zal dan gekeken worden wat de beste route is en wanneer we kunnen starten met het door uw gewenste traject.

Het Masterclass programma is voor verschillende doelgroepen toepasbaar, het is dan ook nodig om eerst samen aan tafel te zitten om te bepalen wat de huidige stand van kennis is en in hoeverre de gegeven modules voor u van toepassing zijn, dit wordt ook wel het intakegesprek genoemd.

Na het intakegesprek is er een goed beeld ontstaan van wat de huidige stand van kennis is omtrent QA en tevens is het duidelijk welk doel de cursist heeft. Vanaf dit punt gaan wij samen een plan opstellen (POP) hoe de relevante modules moeten leiden tot het behalen van het beoogde doel.

Voor bedrijven en individuen is een training op maat mogelijk. Voor Young Professionals die nog niet eerder een QA-positie bekleed hebben adviseren wij om het volledige traject te volgen zoals deze aangeboden wordt (minimaal deel 1) door Pharmaceutical Solutions.

Gedurende het traject zal er actieve coaching plaatsvinden om u te voorzien van het juiste advies, sturing en ondersteuning waar nodig.

Tot slot kan er indien gewenst beroep gedaan worden op Pharmaceutical Solutions voor detachering, wij zorgen er dan voor dat er met de juiste kennis aan bagage een mooie uitdaging aangegaan kan worden bij een bedrijf wat bij u past.

>>>   Intakegesprek – Persoonlijk Ontwikkel Plan – Coaching – aan de slag!   <<<

Contact gegevens:
Pharmaceutical Solutions BV.  Emmy van Leersumhof 3, 3059 LT Rotterdam-Nesselande, KvK nr. 74609912
info@pharmaceutical-solutions.nl  010-2001112