Nieuw: E-learning

 

E-learning
E-learning is een leervorm waarbij u de leerstof aangeboden krijgt via het internet. Dankzij e-learning kunt u op elk gewenst moment en in eigen tempo leren. E-learning brengt veel voordelen met zich mee omdat het eenvoudig in te plannen is en geen logistieke beperkingen kent. Omdat e-learning pas een volwaardig leermiddel is wanneer inhoud en vorm goed zijn afgestemd op de praktijk en de doelgroep, zijn bij de ontwikkeling van onze modules zowel inhouds- als opleidingsdeskundigen betrokken.

Opzet van de e-learning cursus
Het hoofdprogramma is de cursus Masterclass QA waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen de basis (deel 1) en de verdiepingsslag (deel 2). Naast dat het volledige programma te volgen is, is het ook mogelijk om losse modulen te volgen. De cursussen zijn opgezet in heldere taal en prikkelen u met interactieve vragen en uitgebreide feedback tot actief leren. Foto’s, illustraties, animaties en filmpjes over het onderwerp brengen de leerstof tot leven. Kortom: inspirerend materiaal dat u zelfstandig en in eigen tempo kunt doorwerken. De e-learning is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Cursusaanbod
Het volledige cursusaanbod is te raadplegen middels de volgende link.

Duur van de cursussen
Voor elke module geldt een studiebelasting van één tot twee uur. Na activatie van het studieaccount kan de kandidaat gedurende 90 dagen onbeperkt gebruik van van zijn of haar account binnen de PS-academy portal.

Zelftest
Elke module wordt afgesloten met een zelftest. De zelfstest bestaat uit meerkeuzevragen (met en zonder beeld), ja/nee vragen en open vragen. De zelftest is als oefening bedoeld. U kunt er niet voor zakken of slagen. Steeds wordt aangegeven of het antwoord goed of fout is en wat het juiste antwoord is bij een fout antwoord.

Het examen
Om te beoordelen of u de stof beheerst, wordt elke cursus afgesloten met een examen. Het centraal examen bestaat uit 20 vragen die op locatie bij Pharmaceutical Solutions afgenomen wordt.  De vragen in het examen hebben dezelfde vraagvormen als in de zelftest, maar een andere inhoud.

Certificering
Indien u het examen succesvol hebt afgerond, ontvangt u van ons per e-mail de uitslag waarna het certificaat word opgestuurd. In totaal heeft u twee herkansingsmogelijkheden.

Kosten
De kosten van de e-learning cursus en modulen is te raadplegen middels de volgende link.

Werkwijze
Indien u zich heeft aangemeld voor het e-learning programma dan ontvangt u na betaling een unieke gebruikersnaam en toegangscode waarmee u direct kunt inloggen en starten met de cursus. Elke kandidaat krijgt een coach toegewezen waarbij hij of zij terecht kan als er vragen, onduidelijkheden of extra begeleiding gewenst is. Na verwerking van uw aanvraag ontvangt u ook binnen 5 werkdagen het desbetreffende studiepakket zodat u naast het digitaal leren ook fysiek het trainingsmateriaal in huis heeft.

Contact gegevens:
Pharmaceutical Solutions BV.  Emmy van Leersumhof 3, 3059 LT Rotterdam-Nesselande, KvK nr. 74609912
info@pharmaceutical-solutions.nl  010-2001112