Opslag voor medische doeleinden

Opslag voor medische doeleinden

"Een partner vinden voor de juiste farmaceutische omvang blijkt in de praktijk lastig, met PS op de markt is dat verledentijd"
Aldus Managing Director - Mevr. K. el Abbadi

"Een partner vinden voor de juiste farmaceutische omvang blijkt in de praktijk lastig, met PS op de markt is dat verledentijd"
Aldus Managing Director - Mevr. K. el Abbadi

De divisie ‘Opslag en Transport’ opereert onder de vleugel van Pharmaceutical Solutions B.V. en is strategisch gelegen in Rotterdam-Nesselande. Pharmaceutical Solutions is volledig eigenaar van de bedrijfsactiviteiten en beschikt over ruim 1.800m2 opslagcapaciteit. De focus van Pharmaceutical Solutions ligt bij het ten allen tijde beschikbaar stellen van opslagplaats bij calamiteiten, het opslaan van product/materialen voor korte- en lange duur en 24/7 service en bereikbaarheid.

Onze professionaliteit en uitgebreide ervaring in Quality Assurance met een duidelijke focus op gezondheidsproducten zorgen voor optimale condities en processen voor uw waardevolle goederen conform de GMP/GDP regelgeving. Van order entry, opslag, pick & pack, voorraadbeheer tot verkooporder verwerking, Pharmaceutical Solutions beheert uw producten tot verzending en levering aan uw klanten.

In ons nieuwe magazijn in Rotterdam verzorgen wij de op- en overslag van uw producten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling en opslag van farmaceutische en gezondheidsproducten op speciale verzoeken. Uw producten worden onder hoogwaardige omstandigheden opgeslagen. De producten zullen met de grootste zorg worden behandeld en trouw aan de GDP- en GMP richtlijnen.

Onze warehouse omgeving is gevalideerd en goed bevonden door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) en wordt 24/7 gemonitord. Het magazijn is geschikt voor het volgende:

  • Opslagcapaciteit tot 1800 pallets;
  • Ambient opslag 15-25 °C;
  • Koel opslag 2-8 °C;
  • Opslag van finished product;
  • Opslag van materialen en apparatuur voor medische doeleinden;
  • Opslag van retentie samples;
  • Import van non-EU finished products;
  • Gevalideerde systemen en optimale beveiliging.

Daarnaast zitten wij op een goed bereikbare locatie nabij de haven van Rotterdam. 

Middels de database EudraGMDP is de groothandelsvergunning van Pharmaceutical Solutions B.V. in te zien.
Registernummer: 16350 G.

Middels de database EudraGMDP is de fabrikantenvergunning van Pharmaceutical Solutions B.V. in te zien.
Registernummer: 16436 F.

Voor een overzicht van onze diensten en services is ook onze brochure te downloaden.