Over ons

Pharmaceutical Solutions B.V.

Over ons

Pharmaceutical Solutions B.V.

Opslag en Transport

Opslag en Transport

Pharmaceutical Solutions is opgericht in 2016 door mevrouw Kautar el Abbadi en gevestigd aan de Chris Lebeauhof 14, 3059LN te Rotterdam-Nesselande. Pharmaceutical Solutions heeft als doel om haar opdrachtgevers te ondersteunen in het voorzien van de juiste oplossingen op het gebied van GDP en GMP. 

Onze kracht en expertise ligt bij het op maat bieden van GDP en GMP oplossingen voor farmaceuten in de sectoren van de farmaceutische industrie.

Pharmaceutical Solutions gelooft in de kracht, succes en vertrouwen in partnerships. Wij stellen ons ten doel constant te investeren in een duurzame en langdurige samenwerking met opdrachtgevers om daarmee voor iedere farmaceutische omvang de juiste partner te kunnen zijn. 

Missie

Kwalitatieve invulling geven in het bieden van maatwerk oplossingen op het gebied van GDP- en/of GMP activiteiten. 

Visie

Pharmaceutical Solutions streeft ernaar om door een duidelijke focus op het gebied van kwaliteit binnen een aantal jaar dé partner te zijn binnen EU voor al uw opslag, import en export van producten, en geconditioneerd transport. 

 

Expertise

Onze professionaliteit en uitgebreide ervaring in kwaliteitsborging met een duidelijke focus op gezondheidsproducten zorgen voor optimale omstandigheden en processen voor uw waardevolle goederen in overeenstemming met de GDP- en GMP regelgeving.

Diensten

Pharmaceutical Solutions B.V. voorziet u van een passende opslagruimte. Onze opslagruimte is te allen tijde beschikbaar, wij bieden 24/7 service en bereikbaarheid. Bij een calamiteit kunt u op ons rekenen om u te helpen met uw (directe) opslagbehoefte. Van orderinvoer, opslag, pick & pack, voorraadbeheer tot verwerking van verkooporders, wij beheren uw producten tot verzending en levering aan uw klant.