Transport

Transport

Dedicated Transport?

Op zoek naar een partner die snel (dedicated) transport in Europa kan verzorgen? Pharmaceutical Solutions B.V. zorgt ervoor dat uw goederen veilig op de plaats van bestemming wordt afgeleverd. Wij zorgen voor snel transport en niet alleen in Nederland, maar kunnen ook transporten naar België, Duitsland, Frankrijk of elders in Europa. Pharmaceutical Solutions is strategisch gelegen in Rotterdam (nabij de Rotterdamse haven) en verzorgt 24 uur per dag, 7 dagen per week al uw gewenste transportritten.

Onze transportmiddelen zijn geschikt voor het vervoer onder de volgende condities:

  • Ambiant vervoer 15 – 25 °c
  • Koeltransport 2 tot 8 °c
  • Vriestransport tot -30 °c

 

Wagenpark

Pharmaceutical Solutions B.V. is de specialistische partner voor transport en distributie van medicijnen, vaccins en farmaceutische producten. Pharmaceutical Solutions beschikt over bestelwagens, bussen en vrachtwagens die bijzonder geschikt zijn voor het vervoer van farmaceutische goederen. De voertuigen zijn voorzien van meerdere temperatuursensoren die zijn aangesloten op een Control Tower. Zo garanderen we de transporttemperatuur en productveiligheid tijdens transport en opslag.

Of uw medicijnen nu wel of niet op een bepaalde temperatuur vervoerd moeten worden, Pharmaceutical Solutions is de partner voor uw transport. Dankzij ons uitgebreide wagenpark van zowel geconditioneerde als ongeconditioneerde voertuigen kunnen wij uw medicijnen vervoeren op elke gewenste temperatuur tussen de -30 en +30 graden Celsius.

Wij kunnen koel, ambient, bevroren en verwarmd transport verzorgen. Van caddy tot vrachtwagen, geen lading is ons te groot.

Onze klanten zijn onder meer productiebedrijven, apotheken, ziekenhuizen en zelfs internationale farmaceutische bedrijven. Wij leveren business-to-business, maar ook steeds vaker direct aan de consument.

Ambiant vervoer
15 – 25 °c

Koeltransport 
2 tot 8 °c

Vriestransport tot -30 °c

Wat kunnen wij u bieden op het gebied van transport?

Pharmaceutical Solutions kan ingeschakeld worden voor:

 

Chauffeurs

De eisen die aan chauffeurs worden gesteld zijn streng. Elke chauffeur moet op een goed niveau Nederlands of Engels spreken. Uiteraard worden alle chauffeurs getraind op de GDP-richtlijnen en zorgt een uitgebreid trainingsprogramma ervoor dat de kennis van onze chauffeurs up-to-date blijft.