Leerzaam en leuk!

18 August 2019

★★★★★

“Veel theorie maar wel voldoende afwisseling met praktijkvoorbeelden en cases. Bedankt!”

– Lisa

Leerzame QA cursus

5 August 2019

★★★★★

“Ik heb deelgenomen aan de 3_daagse cursus(deviatie afhandeling, RCA en CAPA). Het was een prima training met een enthousiaste groep. Ik voelde mij veelbetrokken, waardoor de tijd snel ging. De theorie die je krijgt, pas je meteen toe met casussen. Voor die cursus was mijn idee over de QA een beetje vaag en nu heb ik een goed beeld van de QA wereld en de nodige informatie van een QA functie. Ik raad iedereen de cursus aan die deze richting in wil.”

– Hani

3-daagse deviaties, RCA en CAPA

10 July 2019

★★★★

“Een training met een goed evenwicht tussen theorie en praktijk. Door in groepjes te oefenen met casussen leer je direct de geleerde stof toepassen. Hoewel ik zelf niet werkzaam ben in de farmaceutische industrie heeft deze training mij veel praktische handvatten gegeven die ik direct in mijn huidige job kan inzetten.

– Irene

QA

1 March 2019

★★★★★

“QA en Auditing en Inspectie zijn zeer uitgebreide onderwerpen en blijven erg lastig voor een beginner om een sterke start te maken. Deze trainingen/cursussen geeft je de nodige informatie en zekerheid om een goede stap te zetten richting het vinden van een baan binnen QA. Ook een aanrader als je net begonnen bent en wil je snel door de eerste stappen heen op het werk. Kautar geeft fijne en professionele uitleg samen met praktische voorbeelden en maakt je zo ready to go!! Zeker een aanrader.”

– Aref

GMP, Kwalificatie en Validatie

27 February 2019

★★★★★

“QA, GMP, en Process Validation zijn enorm uitgebreide onderwerpen. En als beginner, heb je geen idee waar en hoe je moet beginnen. Kautar legt je precies uit wat er nodig is om de basis eigen te maken. Diepgaande uitleg samen met praktische voorbeelden, geeft je de nodige kennis om met zekerheid te kunnen zeggen dat je weet wat GMP is, hoe proces validatie in een bedrijf werkt en verbeterd kan worden, wat precies cleaning validation inhoudt. Kortom, zeker een aanrader voor elke beginner!! Bedankt Kautar!!!”

– Aref

Masterclass-QA

9 February 2018

★★★★★

“Ik heb deelgenomen aan deel 1 en 2 van de masterclass. Deze cursus is toegespitst voor QA’ers in de farmaceutische industrie. Theorie en praktijk komen hierbij samen en is een eye opener voor de toekomstige QA’ers die zich willen laten zien en vooral kunnen onderscheiden van de anderen Ik heb enorm veel geleerd van Kautar . Deze cursus benadrukt de kennis en kundigheid van de benodigde tools die nodig zijn om op een QA -afdeling te kunnen functioneren. Zeker een aanrader!!”

– sharda ramlal

QA Masterclass deel 1 en 2

7 February 2018

★★★★★

“Voor mijn carrière ontwikkeling heb ik kunnen deelnemen aan zowel deel 1(theorie) als deel 2(praktijk) van de Quality Assurance masterclass. Ik had al op het gebied van GMP ervaring als biotech operator. Desondanks door het volgen van de QA masterclass cursus kwam ik achter hoe onvolledig mijn kennis was. Door de cursus te volgen heb ik nu een veel betere beeld van het gehele plaatje van GMP en ook bepaalde details dat ik niet snel op de werkvloer tegen zou komen. Ik raad de cursus zeker aan, aan iedereen die zowel als operator werkt en zeker als die richting een QA functie willen gaan. Ik ben zelf van mening dat het zelfs verplicht moet zijn voor iedereen die met GMP (en GDP) werkt. De QA masterclass cursus, verkregen materiaal en het lesgeven zijn allemaal op hoog niveau en kwaliteit. Ook enkele diensten die Pharmaceutical Solutions biedt als extra buiten de cursus om is om aan te prijzen. Een extra dank aan Ilias en Kautar voor de professionele, persoonlijke hulp.”

– Giomantle Mingeli

Waardevolle QA trainingen!

15 January 2018

★★★★★

“Ik ben super tevreden met de trainingen en losse modules die ik heb gevolgd via Pharmaceutical-Solutions. Inmiddels heb ik met succes de masterclass afgerond en losse modules “Kwalificatie en Validatie” en “Quality Management Systemen” gevolgd. Trainingen zijn professioneel en duidelijk met aandacht voor elke cursist en ruimte om vragen te stellen, wat de interactie stimuleert onder cursisten. Kautar draagt door haar enthousiasme en persoonlijke benadering bij aan een prettige sfeer. Ze benut alle tijd om haar deskundigheid en kennis zo goed mogelijk aan ons over te brengen. Na de cursus kregen we ook mogelijkheid om zo nodig extra vragen te stellen en begeleiding. Bedankt Kautar voor deze uitmuntende trainingen die tot in de puntjes goed waren verzorgd!”

– Emilija

Een absolute aanrader!

6 December 2017

★★★★★

“De QA Masterclass training was precies waar ik naar op zoek was. Ik heb deel 1+2 gevolgd en ondanks mijn ruime werkervaring vond ik het een hele aanvulling op mijn kennis en inzicht. Bijna alle onderwerpen die je tegen kan komen in een QA functie worden in de modules behandeld en ook vakkundig uitgelegd. Voor mensen die de overstap richting QA willen maken is deze training een absolute aanrader. En wanneer je ook nog opzoek bent naar een nieuwe uitdaging in je carrière kan Pharmaceutical Solutions je ondersteunen in jouw zoektocht. Dus redenen genoeg om je aan te melden voor de QA Masterclass!”

– Randhir

QA traning deel I en II

1 October 2017

★★★★★

“Ik heb aan deel 1 alsook aan deel 2 van de training deelgenomen. Allereerst mijn grote complimenten voor het studiemateriaal! Dit zag er zeer netjes en professioneel uit! Daarnaast ben ik zeer tevreden over de gegeven trainingen. De theorie en de praktijk worden zeer goed aan elkaar gekoppeld, waardoor de opgedane kennis nog waardevoller is. Ik ben ervan overtuigd dat de trainingen echt een rijke toevoeging zijn aan mijn CV en mij dit zeker kan helpen in het bekleden van een toekomstige QA functie. Al met al raad ik de cursus ten zeerste aan (ook aan zij die helemaal geen voorkennis hebben m.b.t. de QA-branche, aangezien alles tijdens de cursus zeer goed wordt uitgelegd).”

– Karima

De Masterclass QA echt een aanrader!

12 September 2017

★★★★★

“Na lang op zoek te zijn geweest naar een QA opleiding waar uitgebreid alle handvatten aan bod komen die gebruikt worden binnen een QA functie, kwam ik de opleiding van de Masterclass QA via Pharmaceutical Solutions tegen. Opbouw van opleiding sloeg geen wens over en is precies waar ik op zoek was en wat ik nodig had. Ik heb enorm veel geleerd van deel 1 waar veel theorie aan bod kwam. Ik kan niet wachten om te beginnen met deel 2 om alles in de praktijk toe te passen wat we in deel 1 hebben geleerd. Ontzettend bedankt hoe jullie de waardevolle kennis wisten over te dragen op een deskundige en leerzame manier. Deze opleiding is een zeer waardevolle aanvulling op mijn loopbaan carrière. De Masterclass QA van Pharmaceutical Solutions is daarom echt een aanrader!”

– Emilija

Wees er snel bij!

30 July 2017

★★★★★

“Geweldig hoe je binnenkomt met een gebrek aan kennis en weg loopt alsof de wereld meteen aan je voeten ligt. Deze cursus heb ik als zeer prettig en leuk ervaren. Toen ik me had aangemeld voor deel 1 & 2, leek het allemaal zo ver weg. Voor dat ik het wist was het gedaan en was het tijd voor het echte werk. Elke dag ging zo snel voorbij, doordat alle modules leuk en interessant waren. Ik heb ervan genoten en raad iedereen aan deel te nemen aan deze cursus. De kennis die je mee krijgt is zeer waardevol en deze cursus is een goed begin naar het grote werk. Hierbij wil ik nogmaals Kautar el Abbadi bedanken voor een leuke, leerzame en waardevolle periode!”

– Ilias Aboulhadi

QA Masterclass

17 July 2017

★★★★★

“Tijdens deze training kwamen er veel dingen aan bod waarvan ik wou dat ik ze eerder wist tijdens mijn werk in de GMP wereld. Met deel 1 en 2 wordt je in twee weken volgestopt met kennis die zeer waardevol is voor iedereen die in de QA wereld wil beginnen, maar ook voor mensen die er al actief in zijn. Door de uitgebreide kennis en ervaring van de docent en het lesmateriaal is dit een geweldige training die zeker aan te raden is!”

– Yori

Uitstekende kennis vergaren

12 July 2017

★★★★★

“Deze cursus van Quality Assurance geeft je alle handvatten die je kunt gebruiken om een uitstekende QA rol te bekleden. Ook voor mensen die al een QA functie bekleden lijkt me dit een mooie toevoeging op je CV. Ambieer jij een functie binnen QA? Volg deze cursus en succes is gegarandeerd. Met uiteraard wel genoeg input van jezelf!”

– Charlie Bijmans

Deel 1 en 2

12 July 2017

★★★★★

“De opleiding/ cursus Deel 1 en Deel 2, Masterclass QA heeft zeker een goede indruk op mij gemaakt, dat merk ik nu al in mijn dagelijks bezigheden en dat wordt ook direct bevestigd door mijn collega’s op mijn werk. De combinatie van zowel theorie als de praktijk komt eindelijk nu van pas en zo ontstaat zicht en overzicht voor in welke vorm dan ook, en dat doet me erg goed. Mijn dank in eerste instantie aan mijn docente Kautar El Abbadi voor haar inzet en de manier hoe zij de kennis heeft overgedragen. Daarnaast zat ik in een zeer gemotiveerde klas, hierdoor viel alles ook samen op de juiste plek. Mvg Dela”

– Dela

Zeker een toegevoegde waarde

29 April 2017

★★★★★

“Ik heb deelgenomen aan deel 1 en 2 van de masterclass. Deze cursus is toegespitst voor QA’ers in de farmaceutische industrie. Theorie en praktijk komen hierbij samen en is een eye opener voor de toekomstige QA’ers die zich willen laten zien en vooral kunnen onderscheiden van de anderen. Ik heb enorm veel genoten van de cursus en veel geleerd van Kautar en de medecursisten en weet nu precies welke richting ik op wil! Zeker een aanrader!!”

– Tugba Bodur

Goede QA cursus

4 April 2017

★★★★★

“Ik heb deelgenomen aan de module “Afhandeling van Deviaties” uit de Masterclass QA programma. De cursus is zeer informatief en praktijkgericht. We hebbenintensief in groepen samengewerkt om zo te leren hoe de afwijkingen beoordeeld en afgehandeld moeten worden. Studiemateriaal zat erg goed in mekaar, veel casusopdrachten gebaseerd op de dagelijkse werkvloer situaties. Ik kreeg hiermee een goed beeld van de dagelijkse aspecten welke behoren bij een QA-functie. Kautar is een deskundige en een vriendelijke trainer met uitgebreide ervaring in QA. Ik adviseer iedereen om die cursus te volgen.”

– Dilyara

26 January 2017

★★★★★

“Toen Kauter mij benaderde en aangaf dat zij mij kon helpen had ik niets te verliezen en ben de masterclass QA gaan volgen. Na afronding van de cursus had ik binnen 1,5 maand eindelijk een baan binnen QA. Ik wou dat deze cursus eerder bestond. Ik ben je enorm dankbaar Kauter!! Ik heb ontzettend veel van je geleerd en je bent echt een voorbeeld voor mij en zeker ook voor vele die een mooie QA carriere voor ogen hebben. Ik blijf graag met je in contact. Heel veel succes toegewenst met de volgende sessies.”

– Michelle

Masterclass QA

20 January 2017

★★★★★

“Deze training/cursus in een goed begin voor het bekleden van een QA functie. Alle taken die bij deze functie horen komen aan bod en deze zijn heel duidelijk toegelicht. Ik heb veel geleerd van deze training maar ook van de trainer. Omdat Kautar zo veel ervaring en kennis heeft weet zij heel goed waarover zij praat. Ik zou iedereen die een starter is in deze sector deze training/cursus aanraden. Kautar super bedankt voor deze overdracht van je kennis. Succes voor de cursisten en voor Kautar.”

– Usha

Contact gegevens:
Pharmaceutical Solutions BV.  Emmy van Leersumhof 3, 3059 LT Rotterdam-Nesselande, KvK nr. 74609912
info@pharmaceutical-solutions.nl  010-2001112