Wie zijn wij?

Welkom op de website van Pharmaceutical Solutions BV.

Pharmaceutical Solutions is opgericht in 2016 door mevrouw Kautar el Abbadi en gevestigd aan de Emmy van Leersumhof 3, 3059LT te Rotterdam-Nesselande. Pharmaceutical Solutions heeft als doel om onze opdrachtgevers te ondersteunen dan wel te voorzien van de juiste kwaliteit, of het nou gaat om controlerende werkzaamheden of in een uitvoerende rol binnen operations. Onze kracht en expertise ligt bij de Quality Assurance afdelingen specifiek in de sectoren van de farmaceutische industrie, food- en health branche.

Pharmaceutical Solutions gelooft in de kracht, succes en vertrouwen in partnerships. Wij stellen ons ten doel constant te investeren in een duurzame en langdurige samenwerking met opdrachtgevers om daarmee de kwaliteit hoog in het vaandel te houden. Wij vinden het belangrijk om als kwaliteitsprofessional onze kennis over te dragen. Alleen door te delen creëren we kwaliteitsbesef en borgen we samen de kwaliteit van onze eindproducten. Wij staan er dan ook om bekend om zowel onze zakelijke relaties– als ook de particulier de juiste handvatten uit te reiken. Ons team bestaande uit 6-man zorgt ervoor dat uw problemen onze uitdagingen worden.

Vandaag de dag bestaat Pharmaceutical Solutions uit drie divisies, namelijk:
– Consultancy in Young professionals
– GxP trainingen en overige kwaliteitstrainingen
– Warehousing conform GDP- en GMP richtlijnen

Zie ook onze overige pagina’s per divisie voor een uitgebreidere omschrijving van onze dienstverlening daarin.

Missie
Kwalitatieve invulling geven in de behoefte aan tijdelijke versterking voor bedrijven in de farmaceutische, food- en health branche door het aanbieden van onze diensten m.b.t. Quality Assurance.

Visie
Pharmaceutical Solutions streeft ernaar om door een duidelijke focus op het gebied van kwaliteit binnen een aantal jaar dé partner te zijn binnen Nederland voor al uw Quality zaken, kwaliteitstrainingen en korteduur opslag en verdere distributie van medische goederen.

Contact gegevens:
Pharmaceutical Solutions BV.  Emmy van Leersumhof 3, 3059 LT Rotterdam-Nesselande, KvK nr. 74609912
info@pharmaceutical-solutions.nl  010-2001112